Atraktivna dama u izazovnoj haljini ukrala pozornost na varaždinskim ulicama

Isfurala je i "nanogvicu" trend koji nam se vratio iz devedesetih godina
Vidi originalni članak

Ako tražite ideju za savršen ljetni outfit, slobodno se inspirirajte ovom damom s varaždinskih ulica koja je ukrala pozornost prolaznika. Vrlo dobro zna da sa žutom bojom nema greške pa je odabrala haljinicu koja joj savršeno pristaje.

Budući da je haljina s volanom na gornjem dijelu upečatljiva sama po sebi, ostatak je kombinacije bio prilično jednostavan - odabrala je nude sandale s pomponima i torbu u istoj boji. Sve je zaokružila predimenzioniranim naočalama, ali i isfurala jedan trend koji nam se vratio iz devedesetih. Riječ je o narukvici na nozi, odnosno "nanogvici" koje su se prvenstveno vezale uz boho stil, no danas ih dame nose u različitim kombinacijama. Nije ni čudo, s obzirom na to kako cool izgledaju! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".