Atraktivna dama pokazala je zašto je mala crna haljina must have u ormaru, a ima i najtrendi torbicu sezone

Idealna je i za dnevna i za večernja događanja, a jednom kad je kupite, moći ćete je nositi sezonama!
Vidi originalni članak

Kad je riječ o klasicima u ormaru koji baš nikad neće izaći iz mode, mala crna haljina definitivno pripada toj skupini uz bijelu košulju, kožne čizme i jaknu, skinny traperice... To zna i atraktivna brineta sa špice koja je klasici dodala mali pomak pa odabrala malu crnu haljinu s puf rukavima

Puf rukavi omiljen su detalj ovog ljeta na bluzama i haljinama, a svkaom outfitu daju chic efekt. Jednostavnu je haljinu kombinirala s još trendi modnim dodatkom, "zgužvanom" torbicom kakve je ove sezone popularizirao talijanski luskuzni brenda Bottega Veneta. 

High street brendovi inspirirali su se dizajnerskim modelima pa su oni sad dostupni u pristupačnijoj varijanti s potpisom Zare, Manga, H&M-a... Look je zaokružila "mačkastim" naočalama i trakom u kosi što je cijelom outfitu dalo wow efekt. 

Prošivene izgledaju još luksuznije: Torbe koje će svakom outfitu dati dodatnu dozu elegancije

FOTO: Matchesfashion Gucci, 980 € FOTO: Matchesfashion Saint Laurent, 1050 € FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 179 kn FOTO: H&M 20 € FOTO: Outnet 173 € FOTO: Outnet 140 € FOTO: Outnet Michael Michael Kors, 201 € FOTO: Outnet Valentino, 350 € FOTO: Outnet Stella McCartney, 642 €

Za još malo modne inspiracije u ljetnim danima, zavirite u galeriju:

Atraktivna dama sa špice nosi hit torbicu sezone, a mi znamo gdje kupiti sličan model po super cijeni
Ljeto je nezamislivo bez pletene torbe ili košare! Mango ima najljepše modele za plažu, ali i za grad
Biste li nosili neobičnu torbicu od gotovo 3600 kn i najpopularnije natikače poput naše blogerice Sonje Kovač?
Hit dizajnerska torba ili klasične balerinke? Ne znamo što nam je bolje, ali znamo da je outfit genijalan!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".