Atraktivna dama iz centra Zagreba i njen psić prave su zvijezde špice

Ljepotica je svima zapela za oko, a njena jednostavna kombinacija je pun pogodak
Vidi originalni članak

Ako trebate lekciju iz toga kako u basic komadima izgledati savršeno, pogledajte ovu damu sa Cvjetnog trga. Odjenula je jednostavan crni top bez naramenica, nude lepršavu suknju i popularne Birkenstock natikače. Ove su udobne natikače svake godine sve popularnije i popularnije. Nisu više rezervirane samo za odlazak na plažu ili kavicu u kvartu. Djevojke ih nose u svim varijantama.

Ako se još uvijek niste vratili s godišnjeg odmora, ova kombinacija idealna je za večernju šetnju gradom, ali i ležerni izlazak. Kombinacija je pun pogodak i ako ste izašli u šetnju s psom, kao i ova ljepotica, a moramo priznati da je njen preslatki psić ukrao show!

Na Cvjetnom trgu pitali smo muškarce prepoznaju li neke ženske beauty proizvode! Pogledajte kako su prošli:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".