Atraktivna crvenokosa glumica sjajno se snalazi u svim modnim ulogama

Stil Nataše Janjić nešto je što bismo rado prekopirale
Vidi originalni članak

Rokerica, old fashioned holivudska diva ili djevojka iz susjedstva - atraktivna crvenokosa splitska glumica isavršeno se snalazi u svim modnim ulogama. I zato joj dajemo peticu!

Zahvaljujući svijetlom tenu i prekrasnoj boji kose, Nataši tonovi poput mint zelene pristaju odlično. Ovom haljinom pokazala je kako je ljubiteljica high street dizajna pa je Zarinu midi haljinu uparila s baršunastom torbicom, a jednostavne zlatne sandale odlično su zaokružile odjevnu kombinaciju. U beauty rutini držala se pravila "manje je više", a crveni je ruž bio pun pogodak.

Crveni tepih zahtijeva i posebnu kombinaciju koja će biti dostojna toga da se njime prošećete, a šljokice su uvijek dobitna kombinacija, osobito kad se radi o statement haljinama poput Natašine. Budući da je haljina iznimno upečatljiva, bile su dovoljne tek čizme iznad koljena, lagani valovi u kosi i neutralan make up kako bi glumica zablistala.

Zahvaljujući vitkoj figuri, može nositi i haljine koje malo više otkrivaju. Prorezi na zanimljivim mjestima pokazali su njezino isklesano tijelo, a oker žuta boja haljine odlično odgovara njezinoj boji kose te joj posebni modni dodatci nisu ni bili potrebni - crni clutch i crveni ruž klasici su koji uvijek pale! 

Glumica ne skriva kako voli hrvatski dizajn pa je za jedan crveni tepih odabrala haljinu s Aldukovim potpisom. Nataša je svjesna kako se seksipil ne mora iskazati samo dubokim izrezom ili (pre)kratkom haljinom pa je zaigrala na decentiniju "kartu" te naglasak odlučila staviti na leđa, a samim time osvojila i sve komplimente.

Iako nikad ne igra na sigurno, čini nam se kako je i crna njezin siguran odabir, no onda odluči naglasak staviti na krojeve. Osim uske haljine neobičnih rubova, na modnoj je reviji pozornost privlačila i zanimljivom krunom u kosi koja je podignula odjevnu kombinaciju na jednu novu, jako trendi razinu

Osim kombinacija za crveni tepih, odlično joj pristaju i one ležernije, a sviđa nam se njezina hrabrost potrebna za nošenje kože od glave do pete, ali i kombiniranje različitih stilova. Rokerski look nadopunila je maslinastom parkom, a kosu svezala u zanimljivu punđu s kojom je nemamo priliku često vidjeti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".