Atraktivna brineta u genijalnom kombinezonu ukrala pozornost u centru Zagreba

Cvjetni uzorak na upečatljivoj crvenoj izgleda fantastično
Vidi originalni članak

Ponekad je samo jedan odjevni komad potreban da biste potpuno zablistali, a tog je svjesna i prezgodna brineta kod koje je tu ulogu u odjevnoj kombinaciji preuzeo genijalan kombinezon.

Kombinezoni su se većš nekoliko posljednjih sezona nametnuli kao apsolutni must have u ormaru, bez obzira na to radi li se o dnevnim ili večernjim prilikama. Jako nam se svidio ovaj model s cvjetnim uzorkom, prvenstveno zbog boje koja je idealna za vruće ljetne dane, a zatim i zbog cvjetnog uzorka koji baš nikad ne izlazi iz mode!

Budući da je ovaj komad sam po sebi vrlo upečatljiv, ostatak kombinacije bio je "umirujuć" - odabrala je popularne Pumice, odličnu torbu i naočale s reflektirajućim staklima. Ma, za čistu peticu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".