Atraktivna brineta nosi najpopularniju haljinu sezone, a mi znamo gdje kupiti sličnu

Sličan model pronašli smo u Zari gdje se prodaje za 299 kuna
Vidi originalni članak

Haljine na kopčanje apsolutni su broj jedan ovog ljeta, osobito one u bijeloj boji. Nije ni čudo, s obzirom na to da su idealne za dnevne prilike, mogu se nositi na plažu, a, uz pravilan odabir modnih dodataka, lako se pretvaraju u odjevnu kombinaciju za večernji izlazak.

Prezgodna djevojka sa Straduna nije propustila u svoj ormar dodati upravo ovaj hit model, a totalno ga je cool iskombinirala: monotoniju u bijelom "razbila" je crvenom maramom, a odlučila se i za jednostavne metalik sandale (metalik je i dalje aposlutni hit među trendsetericama!) koje su savršeno zaokružile ovaj outfit. Naravno, ljetna odjevna kombinacija ne bi bila potpuna bez sunčanih naočala, a ona nosi trendi Ray Ban model za kojim su fashionistice jednostavno lude!

Haljinu sličnu njezinoj pronašli smo u Zari gdje se prodaje za 299 kuna 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".