Astrolozi otkrivaju što trebate nositi ovog proljeća, prema vašem horoskopskom znaku

Lepršava, ugodna odjeća u kojoj izgledate i osjećate se dobro pravi je izbor za sve Ovnove, posebno na rođendanskoj večeri
Vidi originalni članak

U ožujku počinje horoskopski znak Ovna, a s njime i početak astrološke nove godine, kao i početak nekih velikih astroloških promjena koje će na nas utjecati sljedećih nekoliko tjedana. Dakle, što svemir planira u smislu mode za vaš horoskopski znak za ovaj mjesec? Astrolozi donose savjete što bi svaki znak trebao nositi ovog proljeća.

Ovan
Vaša sezona počinje kada sunce uđe u vaš znak 20. ožujka, tako da je vrijeme da započnete te rođendanske planove jer će se sve vrtjeti oko vas. Lepršava, ugodna odjeća u kojoj izgledate i osjećate se dobro pravi je izbor za sve Ovnove, posebno na rođendanskoj večeri, savjetuje Byrdie.

Bik
Bit ćete više usredotočeni na brigu o sebi kada Venera uđe u vaš znak 16. ožujka. Ovo je sjajno vrijeme za rutine njege kože, nove prilike i boravak unutra. Htjet ćete neke stvari zadržati za sebe prije sljedećeg mjeseca. Za vas je ovaj mjesec idealna udobna, ali elegantna odjeća koja će vam pomoći da proslavite sebe, a da ne budete u središtu pozornosti.

Blizanci
Nova sezona znači nove prilike za povezivanje. Bit ćete vrlo zauzeti radom prema svojim ciljevima i izgradnjom svog osobnog brenda kako biste ostvarili svoje snove. Vaš kalendar postaje još zauzetiji kada se počinju stvarati prilike za društvena događanja koja kombiniraju posao i zabavu. Odjevni predmeti koji lako prelaze iz dana u uredu u poslovne događaje u noćni izlazak s prijateljima pravi su izbor.

Odlučila je 'trenirati kosu' pa ju nije prala 20 dana: 'Nisam bila spremna na posljedice'

Rak
Puno ćete javno govoriti, prenositi važne poruke i dijeliti svoje ideje s drugima - osobito na poslu kada će mladi Mjesec biti u zoni javnog imidža. Pobrinite se da vaša odjeća odgovara vašoj poruci, a pravi izbor su odjeća za prezentacije, razgovore za posao i osjećaj moći.

Lav
Sezona proljetnih dana službeno je stigla, a nakon duge sezone hibernacije, više ste nego spremni za pokret, čak i ako je to posao. I možda ćete puno putovati kako biste poboljšali svoju karijeru, pa se pobrinite da vaš izgled bude na mjestu. Treba vam izgled spreman za putovanje koji je dovoljno udoban za vožnju avionom, ali dovoljno sladak za selfie.

Djevica
Ljubav je u proljetnom zraku za vas ovog mjeseca! Ovo je sjajno vrijeme da se zaljubite ili obnovite svoje veze, pogotovo jer se vrijeme i vaš ljubavni život zahuktavaju kada Merkur ulazi u zonu vaše intimnosti. Senzualna odjeća za spoj koja može dopustiti da ljubav i užitak procvjeta pravi je izbor.

Vaga
Proljetna je sezona ljubavnih veza i vi ste više nego spremni koketirati ili se čak zaljubiti kada Venera uđe u vašu zonu intimnosti. Ovo je sjajno vrijeme da se iskažete s nevjerojatnim izgledom, a odvažan i senzualan izgled čini savršen spoj.

Škorpion
Započnite mjesec uspostavljanjem kontakta sa svojim korijenima. Imat ćete jaku želju da se vratite kući, malo se smirite i čak naučite više o tome odakle dolazite. Pratite svoju obiteljsku povijest jer učenje o vašoj prošlosti može vam pomoći da saznate više o sebi. Ovaj mjesec idealna je proljetna odjeća koja vam može pomoći da se izrazite, bilo kod kuće ili na putu.

Strijelac
Početak je astrološke nove godine, pa ako ste možda pustili svoje novogodišnje odluke da propadnu, sada je vrijeme da ih ponovno prihvatite. Ovo je odlično vrijeme za početak vježbanja i zdravije navike, ali ne zaboravite se zabaviti. Isprobajte neke nove hobije i zabavite se. Zabavna i elegantna aktivna odjeća za isprobavanje nove rutine vježbanja pomoći će vam u tome.

Jarac
Nakon duge sezone hibernacije, spremni ste za povratak. Međutim, nećete odlutati daleko od udobnosti doma i vaših korijena. Fleksibilna odjeća koja izgleda sjajno u trčanju kao i na obiteljskim večerama pravi je izbor, a otkačene boje mogu biti odličan način za izražavanje.

Vodenjak
Puno ćete ulagati u sljedeće godine. Ovo je sjajno vrijeme za ulaganje u komade koje ćete nositi godinama, a ne samo trenutak. Pronađite stvari u kojima možete živjeti te elegantne komade koje možete nositi godinama.

Riba
Proslavite svoj rođendan uz vrhunske komade u kojima ćete se osjećati poput zvijezde. Nemojte se bojati počastiti sebe, ali investirajte u odjeću koju možete nositi tijekom cijele sezone. Idealni su zabavni i jedinstveni komadi koji ističu vaš stil.

Proljeće u znaku pletiva: Evo kakvi komadi će biti popularni ove godine!

FOTO: Mango Pleteni cardigan FOTO: Mango Pletena kratka majica FOTO: Mango Pletena kratka vesta FOTO: Mango Pletena vesta FOTO: Mango Pletena majica dugih rukava FOTO: Mango Pletena haljina FOTO: Mango Kratka pletena haljina FOTO: Mango Duga pletena haljina FOTO: Mango Pletena vesta FOTO: Mango Pleteni džemper

Jednostavne, a efektne manikure s kojima nokti izgledaju elegantno
Proljeće u znaku pletiva: Evo kakvi komadi će biti popularni ove godine
Ako želite izgledati odmorno i svježe, isprobajte jednostavan makeup trik koji će vas 'razbuditi' u trenu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".