Astra, luksuz u režiji Opela

Nova Opel Astra – hrvatski automobil za 2016. godinu više je od elegantnog automobila s vrhunskom opremom. Ona je prava oaza udobnosti – wellness na četiri kotača
Vidi originalni članak

Osim zavodljivog dizajna vanjštine, nova Opel Astra specifična je i po atraktivnim i pomno osmišljenim funkcionalnim detaljima koji je čine iznimno elegantnom, praktičnom, udobnom i sigurnom uz cijeli niz različitih sustava pomoći za vozače poput prepoznavanja prometnih znakova, upozorenja pri napuštanju voznog traka te nadzora mrtvog kuta.

Da je nova Opel Astra SPA & wellness oaza s dozom luksuza na kotačima, uvjerila se Renata Sopek koja je uživala u udobnim ergonomskim sjedalima s  funkcijom masaže, ventilacije i prilagodbom u 18 smjerova.

 Vitku liniju glumice Mile Elegović naglasila su revolucionarna LED Matrix svjetla karakteristična za višu klasu automobila koja se u novoj Astri samostalno prilagođavaju svakoj prometnoj situaciji, čime je vozačima omogućena noćna vožnja s neprekidno uključenim dugim svjetlima. 

Brojne su inovacije iz luksuzne i više klase uz premium unutrašnjost novoga modela Opel Astre. Sofisticiranu vozačicu Renatu Sopek, za čiji se styling pobrinuo Ivan Friščić, najviše se dojmio Infotainment sustav koji se sastoji od velikog touch-screen displaya u boji kao i Opelova multimedija IntelliLink koja omogućuje povezivanje s pametnim Android i Apple telefonima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".