ASOS prodaje DHL uniformu za 18 dolara! Internet se ruga: 'Koga oni pokušavaju preveslati?'

Preprodavatelj odjeće iz 'second hand' trgovina prouzrokovao je opću histeriju među kupcima nakon što je prodao 'vintage' DHL uniformu za 18 funti.
Vidi originalni članak

Rumunjski prodavatelj ima na desetke odjevnih predmeta na ASOS-u, kao dio maloprodaje koji omogućuje trećim stranama prodaju i razmjenu odjeće. Prodavatelj je naveo DHL uniformu kao 'vintage' majicu, za koju tvrdi da je iz 1990-ih, te ju prodaje za 18 funti. 

'2019 želi natrag svoju DHL modu', 'Ovo je van svake pameti', 'Koga oni pokušavaju preveslati?' bili su neki od komentara korisnika. 

Drugi su pak istaknuli da brend 'Vetements' prodaje praktički iste majice za 500 dolara, tako da ovo nije ništa novo. Naprotiv, u usporedbi s ovime, ASOS-ova ponuda zvuči čak povoljno.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".