ASOS prodaje biciklističke hlačice od crvenog lateksa za muškarce

Još jedan neobičan odjevni predmet stiže iz ASOS-ove 'radionice'
Vidi originalni članak

ASOS Design u svoju je ponudu stavio hlačice od lateksa koje prodaje za 18 funti, odnosno oko 150 kuna. U posljednje vrijeme u ovom online shopu mogu se pronaći u najmanju ruku 'bizarni' odjevni komadi. Naravno, tko voli nek' izvoli... Cropped topovi za muškarce, majice bez naramenica, ultrakratke traper hlačice i ostali neobični komadi skroz pomiču granice kad je u pitanju muško odjevanje. 

Lateks je u posljednjih par sezona našao svoje mjesto u ženskim ormarima. Nosio se od glave do pete (Naravno za one koji ga mogu navući. A nije lako... probali smo!) Kako nije baš najpraktičniji materijal, posebno za ljeto, ASOS se dosjetio da bi mogli napraviti kratke hlačice od ovog materijala. 

Što mislite? 

Naše omiljene kumice s Dolca, Ana i Zlata, iskomentirali su sve najveće trendove od prošle godine, pa i one bizarne:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".