ASOS je konačno uveo opciju o kojoj smo maštale oduvijek!

Pojam online kupovine više nikad neće biti isti!
Vidi originalni članak

Ono o čemu smo oduvijek maštale, konačno je dostupno! Naime, popularna web trgovina Asos uvela je, trenutačno samo za iOS platformu, alat koji omogućuje kupnju odjevne kombinacije koju smo si zamislili u glavi. Zvuči nevjerojatno, no istinito je! 

Asos je korisnicima omogućio da učitaju fotografije odjevnih komada koji im se sviđaju te na temelju tog pronalazi slične komade koji se mogu kupiti na Asosu i pomažu u rješavanju problema nestanka inspiracije. 

Opcija funkcionira na način da se pokrene Asosova aplikacija te se nakon odabira trake "search" učita fotografija željenog stylinga, a web trgovina predloži slične komade koji su dostupni kod njih. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".