Asos ima odlične popuste na božićne poklone, a traju samo nekoliko dana

Nakon Black Fridaya i Cyber Mondaya, Asos nastavlja s odličnim sniženjima.
Vidi originalni članak

Ovaj put omiljena shopping platforma izašla je u susret svima onima koji svoje božićne poklone kupuju na vrijeme, pa tako možete do 16. prosinca u 8,00 naručiti svoje poklone po sniženim cijenama i do 50%. 

Vodite računa i o vremenu potrebnom za dostavu. Iz Asosa preporučuju narudžbu najmanje pet dana prije, a kako bi vam stigli do Božića posljednji dan za kupovinu je 18. prosinca kada je riječ o standardnoj dostavi. Pokloni posebnom dostavom sljedeći radni dan stići će na vrijeme ako ih naručite 23. prosinca. Ipak, u obzir uzmite da uslijed velikog broja narudžbi postoji mogućnost da će isporuka i dostava kasniti, pa nemojte čekati zadnji tren. 

U ponudi sniženih poklona možete naći zaista odlične poklone za svakoga, a mi smo izdvojili nekoliko izvrsnih ideja koje će razveseliti svaku damu, ali i vas same. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".