Ariana DeBose oduševila u custom Versace haljini koja daje počast Hollywoodu 40-ih godina

"To je nevjerojatan hommage 30-im i 40-im godinama, Hollywoodu stare škole, ali moderniziranom za ovo doba. Haljina djeluje osnažujuće i slavi me kao ženu kakva jesam", kaže DeBose.
Vidi originalni članak

Prošle je godine Ariana DeBose kući ponijela dio povijesti Oscara kada je osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu za portret Anite u filmskoj adaptaciji mjuzikla Priča sa zapadne strane, čime je DeBose postala prva otvoreno queer crna žena koja je osvojila nagradu. 

Ove godine, međutim, DeBoseovi stilisti Zadrian + Sarah kažu da je Ariana sasvim drugačija žena nego što je bila prije samo godinu dana te da je postala umjetnica, a njezina custom made Versace haljina govori o prihvaćanju njezine snage. 

"To je nevjerojatan hommage 30-im i 40-im godinama, Hollywoodu stare škole, ali moderniziranom za ovo doba. Haljina djeluje osnažujuće i slavi me kao ženu kakva jesam", kaže DeBose za Marie Claire.

Ariana DeBose na 95. dodjeli Oskara nosila je usku bijelu haljinu ukrašenu dijamantima s dugačkim bijelim šlepom te prorezom koji je otkrivao prekrasne srebrne sandale. Što se tiče modnih dodataka, odabrala je niz bijelih DeBeersovih dijamanata i Omega sat.

Elegancije i jarkih boja nije nedostajalo: Najbolje odjeveni s 95. dodjele Oskara!

FOTO: Newscom/Pixsell Michelle Yeoh u Dior Haute Couture FOTO: Reuters/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu i Giuseppe Zanotti FOTO: Newscom/Pixsell Cara Delevingne u Elie Saabu, Stuartu Weitzmanu i Bulgariju FOTO: Reuters/Pixsell Lady Gaga u Atelier Versace i Tiffany & Co. FOTO: Newscom/Pixsell Fan Bingbing u Tonyju Wardu, Tyleru Ellisu i Lorraine Schwartz FOTO: Reuters/Pixsell Halle Bailey u Dolce & Gabbani i De Beersu FOTO: Newscom/Pixsell Rooney Mara u vintage Alexander McQueen, Jimmy Choo i Fred Leighton FOTO: Reuters/Pixsell Michelle Williams u Chanel Haute Couture i Tiffany & Co. FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Newscom/Pixsell Angela Bassett u Moschinu i Bulgariju FOTO: Newscom/Pixsell Florence Pugh u Valentinu i Tiffany & Co. FOTO: Newscom/Pixsell Jamie Lee Curtis u Dolce & Gabbani FOTO: Reuters/Pixsell Colin Farrell i Henry Tadeusz Farrell u Dolce & Gabbani FOTO: Reuters/Pixsell Ruth E Carter u Valentinu FOTO: Reuters/Pixsell Salma Hayek i kći u Gucciju FOTO: Newscom/Pixsell Ana de Armas u Louis Vuittonu FOTO: Newscom/Pixsell Andrea Riseborough u Alexanderu McQueenu FOTO: Reuters/Pixsell Hong Chau u Pradi i Mikimotu FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell Allison Williams u Giambattista Valli i Fred Leighton FOTO: Reuters/Pixsell Ashley Graham u odjeći Alberta Ferretti i Jimmy Choo po narudžbi FOTO: Reuters/Pixsell Elizabeth Olsen u Givenchyju i Giuseppe Zanotti FOTO: Reuters/Pixsell Vanessa Hudgens u vintage Chanelu FOTO: Reuters/Pixsell Michael B Jordan u Louis Vuittonu FOTO: Newscom/Pixsell Winnie Harlow u vintage Armani Privé i custom CH Carolina Herrera FOTO: Newscom/Pixsell Brendan Fraser u Giorgiu Armaniju FOTO: Reuters/Pixsell Eva Longoria u Zuhair Muradu FOTO: Reuters/Pixsell Sigourney Weaver FOTO: Reuters/Pixsell Sandra Oh u Giambattista Valli i Briony Raymond FOTO: Newscom/Pixsell Stephanie Hsu u Valentinu i Cartieru

Zablistala u komadima koji odolijevaju prolaznosti trendova: 'Nisam fan glomaznih tenisica i pretrendi kombinacija'
Stajlingu zgodnog ekonomista ne možemo naći zamjerku: Prati trendove, ali bunde ne bi nosio!
Rižina voda za kosu je TikTok trend koji morate isprobati; evo za što je sve dobra

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".