Arhitektura svjetskih metropola kao inspiracija za odličnu liniju nakita

FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo FOTO: Promo
Brend zlatarice Ole Shekhtman inspiriran je gradovima u kojima je živjela.
Vidi originalni članak

Ruska zlatarica Ola Shekhtman svakih nekoliko godina selila je sa svojom obitelji u novi grad kako bi ga što bolje upoznala i primijenila njegove odlike u svojoj liniji nakita

Zlatarica sibirskog podrijetla školovala se u Sankt Peterburgu gdje je prvih nekoliko godina i radila na svom brendu. Poznate arhitektonske elemente velikih svjetskih gradova poput Londona, Barcelone i San Francisca počela je pretvarati u elegantno prstenje i to u potpunosti ručno. Metale je prvo topila, zatim prešala, pilila i lemila u željene forme.

Po selidbi u SAD počela se koristiti 3D printerom i na taj način omogućila lakšu proizvodnju i brže širenje svog jedinstvenog brenda putem online trgovine na Etsyju. Sama kaže kako je njezin nakit namijenjen romantičnim tragačima, a samo jedan pogled na obrise gradova na njezinom prstenju dokaz je da je doista tako.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".