Stylish arhitektica: 'Iako arhitekti uglavnom nose crno, ja više preferiram svijetle boje'

Ljepoticu u trendi izdanju fotografirao je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Boška Bahtijarević arhitektica je koja razbija stereotipe koji vladaju o njezinoj struci, pa je tako otkrila da iako su arhitekti poznati da nose crno, više preferira svijetle boje, a najtamnija boja koju nosi je tamnoplava. 

Najdraže boje su mi roza i crvena, to paše uz moj horoskopski znak, ovan.

 Uz dodaje da ima puno i cvjetnih stvari, a imam i jednu leopard haljinu koju voli nositi, ali joj se sada malo zamjerila s obzirom na megapopularnost tog uzorka. 

Tajnu svog odličnog outfita s daškom kaubojskog stila otkrila je našem Goranu:

Iako nosim lagano kaubojski stil, nisam to odjenula zbog trenda, to se slučajno potrefilo. Idem na gradilište, pa mi je ovo outfit za obilazak gradilišta. Na gradilište zapravo najviše volim ići u minici, onda me majstori slušaju i dobro sve odrade.

Mi se nadamo se da su majstori sve dobro odradili i zahvaljujući ovom efektnom outfitu koji čini košulja &Other Stories, hlače Zara, torba Massimo Dutti i čizme Isabel Marant.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".