Arhitektica čiji stil obožavamo u savršenom stajlingu: Hlače kradu pozornost, a cipele daju dozu chica

Goran Čižmešija na špici je fotografirao arhitekticu Tinu Biloglav koja je već nekoliko puta bila zvijezda naše modne rubrike
Vidi originalni članak

Arhitektica Tina Biloglav nekoliko je puta bila zvijezda ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije, kao i zvijezda naše naslovnice, a svaki bi nas put oduševila svojim smislom za modu. Tako je bilo i ovog puta kad je pozirala u stajlingu bez greške i otkrila više detalja o svojoj kombinaciji.

– Ove Cos suknja-hlače su mi dugo bile na listi želja i napokon sam ih kupila. Baš se dobro osjećam u njima, a uz njih sam kombinirala prsluk-top i Ami torbu. Najviše nosim neutralne boje – otkrila nam je simpatična Tina.

Predimenzionirana torba čini super kontrast crno-bijelim hlačama, dok je ostatak stajlinga bio vrlo jednostavan i naginjao klasiki. Hlače poput Tininih odličan su izbor ako, od suknji i haljina, više ljeti preferirate hlače, dok su mule natikače s blok-potpeticom najudobniji izbor kad želite zadržati dozu elegancije. 

Dodala je i crni top koji izgleda i jako chic pa je bio super točka na "i" ljetno-jesenskog outfita kojim se možete inspirirati mjesecima pred nama. 

Zna kako da crno od glave do pete izgleda zanimljivo: 'Svakom outfitu više pristaju visoke pete, ali su tenisice ipak udobnije'
Jedna od najprodavanijih maskara i pravi internetski hit: Košta oko četiri eura, a stvara efekt umjetnih trepavica
Nekoliko frizura koje možete isprobati jer im vlaga ne može ništa - i dalje izgledaju jako chic!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".