Apsurdno: Pokušajte pronaći torbicu na ovim fotografijama!

Završilo je vrijeme velikih torbi, ma i mini modela, ako se pita Jacquemus...
Vidi originalni članak

Jacquemus Le Chiquito stoji oko 3000 kuna, a toliko čak ni ne stane u torbicu! Toliko je mala da se pitamo - što se u njoj uopće nosi?

Na pariškom Tjednu mode Porte je predstavio novu Jacquemus kolekciju za jesen i zimu, a za oko su zapele (doslovno samo zapele) mini, mini torbice. Brend se poigrao s veličinom modnih dodataka, odnosno proporcijama, pa su pokazali mikro modele, ali i one predimentionirane. 

Još ju ne vidite, evo male pomoći...

Apsurdno su male, a prema našim procjenama, ako ih namjeravate nabaviti u njima možete nositi jednu od ovih stvari: jednu žvakaču gumu, kovanicu od 5 kuna (možda!), jedan tampon, jednu slušalicu za mobitel, pola zgužvane maramice, jednu malu naušnicu, i to je vjerojatno - to. 

Ono kad najromantičniji trenutak - prosidba, pođe po zlu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".