Anya Taylor-Joy oduševila u odvažnoj mini haljini s otvorenim leđima

Privukla je pažnju u New Yorku u odvažnom kompletu iz Muglerove kolekcije jesen/zima 2024.
Vidi originalni članak

U području mode slavnih, malo ih se ističe kao rezultat stila koji se čini jedinstvenim i autentičnim, a ne kao plodovi rada vještog stilista. Osobe kao što su Rihanna, Doja Cat, Charli XCX, Julia Fox, Lil Nas X i Harry Styles su među ovom ekskluzivnom grupom, uspijevajući pomiješati osobni stil s najnovijim trendovima na pisti. Sada se čini da je Anya Taylor-Joy namjerila postati jedna od takvih zvijezda.

Ovaj tjedan, Taylor-Joy je privukla pažnju u New Yorku u odvažnom kompletu iz Muglerove kolekcije jesen/zima 2024.: kožna mini haljina u bordo boji bez leđa s asimetričnim rukavima i provokativnim detaljem remena. Njezin izgled bio je podignut s bordo salonkama od brušene kože Christiana Louboutina i odvažnom srebrnom manšetom iz kolekcije Tiffany & Co. X Elsa Peretti.

Početkom tjedna sparila je maslinaste kožne vruće hlačice visokog struka s nude topom dugih rukava i smeđim kožnim čizmama do koljena. Prije toga, na filmskom festivalu u Cannesu na jugu Francuske, oduševila je publiku u prozirnoj Jacquemus haljini i slamnatom šeširu širokog oboda, utjelovljujući Croisette chic. Nosila je i dvodijelni komplet Jil Sander s kapom u stilu 1920-ih.

Dok je promovirala svoj novi film, Furiosa: A Mad Max Saga, Taylor-Joy je u međuvremenu pokazala niz odvažnih izgleda. Nosila je mini haljinu Ludovica De Saint Sernina s njegove revije u New Yorku, vintage haute couture broj Paco Rabanne i prilagođenu Balmainovu haljinu od metala nalik oklopu.

'Obožavam čizme, nosim ih toliko dugo dok god mogu, a onda se prebacim na natikače'
Otkrivamo tko je poduzetna Šibenčanka čiju agencija za virtualne asistente obožavaju britanski poduzetnici!
Kakve stajliš prijateljice! Sve tri biraju jednostavne komade, ali ih kombiniraju na efektan način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".