Anya Taylor-Joy oduševila na Cannes film festivalu u kombinaciji koja je kao iz 1920-ih

Ovaj put, glumica je zablistala u potpuno bijelom kompletu koji je oduševio publiku i natjerao nas da sanjamo o ljetu.
Vidi originalni članak

Anya Taylor-Joy, jedna od najboljih zvijezda današnjice, nastavlja oduševljavati svojim modnim odabirima dok se pojavljuje na 77. filmskom festivalu u Cannesu. Ovaj put, glumica je zablistala u potpuno bijelom kompletu koji je oduševio publiku i natjerao nas da sanjamo o ljetu.

Umjesto klasične haljine, Taylor-Joy je odabrala oštro odijelo od tvida koje je istaknulo njezinu sofisticiranu estetiku. Komplet se sastojao od kutijaste jakne u sofisticiranom krem-tonu i odgovarajuće pencil suknje niskog struka. Ono što je posebno privuklo pažnju bile su rese koje su krasile jaknu duž visokog ovratnika, rukava i ruba, dajući cijelom izgledu zabavan štih. Suknja je također imala rese duž donjeg dijela, dodajući dodatnu dozu teksture i dinamike.

Anya Taylor-Joy je svoj izgled zaokružila šeširom inspiriranim bojom slonovače iz 1920-ih, koji je bio ukrašen sitnim perlama. Šešir je dodatno naglasio njezinu chic frizuru, dok je plava kosa valovitim pramenovima padala preko lica. Ovaj komad u stilu flappera predstavljao je savršen ženstveni kontrast tamnoj, zadimljenoj šminki očiju Anye Taylor-Joy i suptilnoj boji usana u boji maline.

Za dodatni sjaj, zvijezda je odabrala jednobojne bijele sandale s remenčićima, nekoliko bijelih dijamantnih prstena, dijamantni broš i mliječnobijelu manikuru ukrašenu prozirnim kristalima. Svojim sofisticiranim, ali i odvažnim izborom odjeće i dodataka, Taylor-Joy je još jednom potvrdila svoj status ikone stila.

Kraljica Letizia zablistala u hlačama koje rado nosimo svakog proljeća, a sjajno ih spaja sa sakoom od tvida
Zgodna plavuša ukrala pozornost u ružičastoj minici i neobičnim tenisicama o kojima je mišljenje podijeljeno
Čizme u proljeće? Da, ako pitate divnu studenticu opernog pjevanja koja osvaja stilom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".