Antonija Stupar Jurkin ima modno rješenje za hladne dane

Accessoires u monotone zimske stylinge unosi neodoljivu ljupkost i vedrinu
Vidi originalni članak

Jedan od najomiljenijih domaćih modnih brendova - Accessoires, koji više od 13 godina uveseljava svojim šarolikim i originalnim izborom kao stvorenim za sve zaljubljenice u modu, novom kolekcijom spreman je istovremeno uljepšati i utopliti čak i one najhladnije  dane. Dokaz da ih možemo prebroditi sa stilom i besprijekornim izgledom, prekrasna je voditeljica Antonija Stupar Jurkin, čija se bezvremenska ljepota i elegancija savršeno stopila s  jednako bezvremenskim i elegantnim modnim dodacima s potpisom Accessoiresa.

Rukavice, šeširi, kape i pašmine, uz čak nekoliko tisuća drugih različitih artikala poput svih vrsta nakita, detalja za kosu, torbi i remenja, dio su aktualne kolekcije jesen/zima, koja je i ove godine iznova osvojila gradske ulice. Budući da su  zimske  odjevne  kombinacije često monotone, Accessoires  se  pobrinuo  da  u svaki styling unese neodoljivu i šarmantnu ljupkost vedrinu. Pored svakodnevnih casual varijanti, Accessoires će sjajno nadopuniti i prigodne božićno – novogodišnje svečane outfite, ali i biti savršen poklon za mamu, sestru ili pak najbolju prijateljicu.

Pored  16  lokacija diljem Hrvatske u Rijeci, Osijeku, Sisku, Makarskoj, Zadru, Karlovcu, Šibeniku, Varaždinu, Split, Krk, Dubrovnik i Biogradu, Accessoires nakit može se pronaći i u svim dm prodavaonicama. Pristupačne cijene nakita i različitih modnih dodataka, kao i preslatka dječja kolekcija, čine Accessoires trgovine nezaobilaznim odredištima za sve fashionistice i pripadnice ljepšeg spola, zaljubljene u modu i samoizražavanje kroz stil.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".