Antonija Mišura: Uz nakit se osjećam glamurozno u svakoj prilici

Zaštitno lice srebrnih Lencia kolekcija Zlatarne Celje otkriva kako kombinira sportsku karijeru i ljubav prema nakitu. Najljepša hrvatska sportašica otkriva da voli mladenačke i odvažne kolekcije koje naglašavaju osobnost.
Vidi originalni članak

 Antonija Mišura Sandrić sportsku karijeru nedavno je nastavila u Poljskoj gdje  brani  boje košarkaškog kluba CCC Polkowice. No, ljubav prema nakitu ne skriva  zbog  čega  je  naša  najljepša  sportašica i zaštitno lice vrhunskog srebrnog nakita Lencia Zlatarne Celje.

U Lencia kolekcijama već su dvije kolekcije koje  nose  njen potpis – kolekcija Candy i kolekcija Lilac. Antonija otkriva i koje su joj kombinacije najdraže, te u kojim prilikama i kako ih ona nosi.

Nikada ne izlazim bez barem jednog komada nakita. Izuzetak su treninzi i sportska natjecanja, ali inače stalno nosim minimalno prstenje ili naušnice. Uz nakit se osjećam glamurozno i chic u svakoj situaciji.

 

Preferiram mladenački nakit koji se uklapa u trendy modne kombinacije. Vesela sam i društvena osoba pa se to vidi i po nakitu koji je odvažan, ali i elegantan. S godinama sam naučila birati komade koji naglašavaju i zaokružuju moj modni stil, a koji su ujedno bezvremenski i moguće ih kombinirati bez obzira na sve ubrzanije modne trendove.

Hrabro kombiniram različite stilove, ali kod nakita treba pripaziti pa se uglavnom držim izreke da je manje više, posebno ako je riječ o statement komadima. Biram provjerene modne marke, a s obzirom da sam u Hrvatskoj zaštitno lice za srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje, vrhunski srebrni nakit u zadnje vrijeme je moj odabir broj jedan.

Vrijeme blagdana je idealno vrijeme da se pokažemo u najboljem svjetlu. U tom periodu biram elegantan i decentan nakit za dnevne aktivnosti, ali večernje su rezervirane za izlaske i uočljive komade koji trendy modu zaokružuju u punom sjaju.

 

Volim dobiti, ali i poklanjati nakit pa nerijetko prijateljice iznenadim najnovijim kolekcijama koje i sama volim nositi. Vrijeme blagdana se približava pa ne zaboravite na vrijeme pronaći bezvremenske komade kojima ćete razveseliti sebe ili sebi drage osobe.

Vrhunske  srebrne  kolekcije  Zlatarne  Celje  možete potražiti u poslovnicama diljem  Hrvatske.  Zlatarna Celje prisutna je putem 21 poslovnice u svim većim hrvatskim gradovima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".