Antonija Blaće jako dobro zna koji su hit trendovi sezone!

Vidi originalni članak

Antonija Blaće uvijek nas oduševi svojim jednostavnim, ali jako stylish odjevnim kombinacijama u kojima odlično kombinira klasične i trendovske komade.

Njezinim outfitima rado se inspiriramo, bez obzira na to radi li se o elegantnijim ili svakodnevnim izdanjima, a ideja koju ćemo definitivno ukrasti je styling koji je kao stvoren za svakodnevne obveze, ali i druženje poslije posla!

Spojila je neutralne komade i osvježila ih odličnim detaljima - klasične hlače na vezanje super su izbor za sva godišnja doba, a uz gležnjače boje konjaka izgledaju baš profinjeno. Bluza s čipkastim i detaljima kombinaciji je dala dozu romantike, a voditeljica jako dobro zna da ženski ormar nije potpun bez bež balonera. U dobar model vrijedi investirati jer on traje godinama, a sjajno će zaokružiti outfit, bez obzira na to nosite li haljinu, traperice ili elegantne hlače.

Budući da je životinjski uzorak jedan od najvećih trendova sezone, uvijek je dobra ideja dodati ga u ormar. Za dame koje nisu obožavateljice leopard printa u ključnim komadima, super je rješenje upečatljiva marama koja osvježava svaku kombinaciju, a može se nositi na različite načine - ili oko vrata ili na torbici. 

Antonijin styling pronađite u H&M trgovinama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".