Anthony Avangard za jesen/zimu

FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja FOTO: Dario Gilja
Popularni mladi dizajner lansirao je prvi lookbook za svoju novu kolekciju „Bongo“, predstavljenu na posljednjem Cro A Porteru.
Vidi originalni članak

Nova muška kolekcija inspirirana je Bongom- likom iz domaće serije Smogovci, koji ima poseban talent i moć komunikacije sa svemircima. Anthony Avangard muškarac je ove sezone „dječak“  iz budućnosti  koji izrađuje robote i  avangardan je u okruženju u kojem živi. 

Odjeća je izrađena od  prirodnih materijala poput pamučnih popelina, felpi i paname  u kombinaciji s proštepanim materijalima. Ovaj put su korištene nešto zagasitije boje  poput tamnoplave ili bordo  koje se stapaju s kričavom zelenom ili ružičastom, a cijela priča je na kraju zaokružena nebojama. Jednostavni  i univerzalni krojevi u kombinaciji s kožnatim aplikacijama, printevima i zanimljivim porukama   uvode nas u svijet mladog dizajnera.

Iz sezonu u sezonu Anthony Avangard gradi svoj  prepoznatljivi modni  rukopis građen na  elementima  futurizma, ulične umjetnosti i retro kulture.
Vizuale potpisuje talentirani fotograf Dario Gilja, a u ulozi modela našao se Filip Kordić iz modne agencije Egoist.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".