Answear.LAB predstavlja WE ARE ONE SOUND kolekciju inspiriranu ljetnom sezonom festivala

Nova kolekcija slavi slobodu, radost i zajedništvo kroz komade nadahnute Divljim zapadom i oceanom
Vidi originalni članak

Answear.LAB je za svečano otvaranje ljetne festivalske sezone predstavio najnoviju kolekciju pod nazivom WE ARE ONE SOUND, koja kroz modu interpretira ljetne radosti i modnu slobodu. Ova kolekcija ističe zajedništvo i emotivna iskustva koja donosi glazba. Festivalskoj modi se poznavatelji stila svake ljetne sezone najviše vesele, jer je odličan način izražavanja vlastite osobnosti, strasti i hrabrosti u eksperimentiranju. 

Ovaj put brend je crpio inspiraciju iz sirovih i spektakularnih krajolika Divljeg zapada i podvojenosti oceana koja se odražava u njegovoj neukroćenoj energiji i prirodnom miru. Snimanje nove kolekcije održano je na Tenerifima, a western elementi, poput košulja, kratkih biciklističkih jakni, resica i kaubojskih šešira, kombinirani su s morskim motivima – školjkama, valovima, ribarskim mrežama, volanima i metalik bojama u nijansama zlatne, srebrne i plave boje. Prividna sirovost Divljeg zapada i beskrajni oceanski prostor suprotstavljeni su elementima tropskog safarija u obliku živopisnih cvjetnih printeva. 

"Festivalskom kolekcijom WE ARE ONE SOUND htjeli smo kroz modu ispričati priču o kreativnom, konstruktivnom dijalogu između mjesta, generacija i žena", kaže Sylwia Jaskulska, glavna dizajnerica Answear.LAB brenda. "Simbolično tkanje i čipka ilustriraju veze i odnose, a kontrastne stilske kombinacije dokazuju da se suprotnosti lijepo nadopunjuju. Ova kolekcija je duboki dah promišljanja o slobodi i odnosima u kojima nas mnogo toga može dijeliti, ali iz kojih možemo mnogo toga izvući", naglašava Jaskulska. 

Sloboda svakoj osobi znači različite stvari i različito se tumači, stoga kolekcija sadrži dobro krojene košulje, haljine naizgled satkane od ribarskih mreža, košulje s dugim resama i maksi suknje punog volumena. Multifunkcionalni šal koji se može nositi kao pareo ili pokrivalo za glavu te košulja koja se može preinačiti u padajuću varijantu naglašavaju principe modularnog ormara. Festivalska radost kolekcije očita je i u prozračnim materijalima poput prirodnog pamuka, modala i viskoze. Važno je napomenuti da su svi proizvodi proizvedeni u Poljskoj. Osim toga, sva kožna odjeća posjeduje certifikat Leather Working Group, koji jamči najvišu kvalitetu. 

U duhu WE ARE ONE SOUND outfita su i cipele, uključujući perforirane sandale, kratke kaubojske čizme i natikače. Kolekcija je upotpunjena nakitom u obliku ručno rađenih umjetničkih djela, izrađenih od prirodnog dragog kamenja: ružičasti turmalin, hematit, zlatni pirit, bijeli koralj i zeleni amazonit. 

Cijela Answear.LAB kolekcija WE ARE ONE SOUND sada je dostupna online na poveznici

'Hair tuck' trik najlakši je način da podignete jednostavnu frizuru na novu razinu
Ecija Ojdanić nekad i sad: Evo kako se naša poznata glumica stilski mijenjala tijekom godina
Uskoro kreće nova faza: Tko će sjesti na vodeće kreativno mjesto kuće Chanel?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".