Anne Hathaway odvažno nosi leopard print od glave do pete i pritom izgleda fantastično!

U kombinaciji su se posebno istaknule hulahopke leopard uzorka prekrivene šljokicama
Vidi originalni članak

U Parizu trenutno traje Tjedan mode, a osim zanimljivih i neobičnih revija, imamo prilike vidjeti i odlične odjevne kombinacije uzvanika. Među njima se istaknula ona koju je Anne Hathaway odabrala za Valentino reviju, gdje je brend prestavio haute couture kolekciju za proljeće/ljeto 2023. 

Glumica je ukrala pozornost u haljini leopard printa - pripijeni model poseban jer je cijeli prekriven šljokicama. I hulahopke su bile u istom 'tonu', a zahvaljujući njima cijela je kombinacija dobila wow-efekt. Anne je pokazala posebne prigode zahtijevaju i posebne outfite, pa se u stajlingu za reviju nije držala modne filozofije 'manje je više'. 

Baš suprotno, poigrala se efektnim leopard-uzorkom i stajling upotpunila salonkama životinjskog printa koje su izvrsno zaokružile ovu statement odjevnu kombinaciju. 

I dok je modni izbor bio upečatljiv, kod make upa i odabira frizure držala se jednostavnosti. Tako je usne naglasila ružem boje mesa koji ima moć naglasiti prirodnu ljepotu usana, a kosu raspustila i stilizirala tako da naušnice dođu do izražaja. Stajling je, inače, zaokružila Bulgari nakitom koji je bio sjajna točka na 'i' odjevne kombinacije za praćenje modne revije iz prvog reda.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".