Anne Hathaway novo je lice Versace kampanje, a u zadnje vrijeme oduševljava i modnim izborima na crvenom tepihu

Anne Hathaway službeno je postala novopečena zvijezda kampanje za Versace, koji je upravo lansirao svoju najnoviju kolekciju, Icons, za 'ženu s više lica'
Vidi originalni članak

Anne Hathaway službeno je postala novopečena zvijezda kampanje za Versace, koji je upravo lansirao svoju najnoviju kolekciju, Icons, za 'ženu s više lica'. Anne u kampanji nosi ultimativnu seksi odjeću – steznik sa širokim izrezom, kožna jakna i sjajni remen, nošeni uz pripijene traperice i neuredne resice, to je kombinacija koja ne zahtijeva napor, a upečatljiva je. 

Ovo je samo posljednji u nizu glamuroznih izgleda. Anne službeno ima stilsku renesansu, koja uključuje pojavljivanje u prvim redovima na modnim revijama koje zahtijevaju odjeću luksuznih dizajnera. Nedavni hitovi uključuju kožnu mini haljinu u Versaceu koju je stilizirala s čizmama s visokom platformom.

Svi dokazi upućuju na činjenicu da je sa 40 godina napravila svoj modni iskorak. Za ovogodišnji Međunarodni filmski festival Berlinale, Anne je na crvenom tepihu nosila vrhunsku verziju sportske zabave - bodi s kapuljačom i usku kožnu suknju iz Alaïe.

Također je obukla najotmjeniju haljinu iz Valentina, sastavljenu od nečega što je izgledalo kao malene crne leptir mašne, koju je uparila s modnim dodatkom za crveni tepih du jour: rukavicama od kože. Hodajući onom uvijek tako tankom linijom između drskog i otmjenog, pogodila je posljednjim potezom - šiškama koje su bile veoma chic, kako piše Grazia.

Na TikToku je popularna Micro French manikura, a možete je i lako napraviti sami
Đurđu Tedeschi rijetko vidimo u Zagrebu, a sada špicom prošetala u odličnoj crnoj kombinaciji
Ovog Uskrsa isprobajte keksiće od bijele čokolade; imamo odličan recept domaće lifestyle blogerice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".