Anji odlično pristaju svijetli tonovi: Crvene naočale sam namjerno odabrala da budu kontrast bjelini

Novinarka i voditeljica Anja Alavanja Viljevac ljubiteljica je monokromatskih kombinacija, posebice bež i bijele
Vidi originalni članak

S toplijim vremenom mi se sve više odijevaju svijetle boje, a kad je kombinacija monokromatska, to mi izgleda elegantno. Sviđaju mi se kombinacije bež i bijele. Sako je zahvalan za kombiniranje, odjeneš ga i izgledaš dobro - kaže voditeljica i novinarka Anja Alavanja Viljevac.

Dodaje kako je crvene naočale odabrala namjerno da odudaraju od crnine i bijeline koje ima u ormaru.

- Od crvene boje najčešće nosim crveni ruž. Volim također i crnu, rock i punk stil. Ako odjenem nešto cvjetno, to je onda na neke robusne čizme. Nikad me nećete vidjeti u kombinaciji cvjetnog uzorka i štikli. Često elegantne komade kombiniram tako da ispadnu buntovnički - zaključuje Anja. Ranije je za Divu izjavila kako prati trendove, no ne slijepo. Što je starija, kaže, to ih manje prati. Tako je primijetila da neke komade nosi zadnjih 15 godina.

Anji svijetli tonovi sjajno pristaju, a sličan je outfit nosila za jedan Badnjak kada ju je naš Goran Čižmešija snimio u centru grada.

U galeriji pogledajte najbolje odjevene na ovogodišnjoj dodjeli Večernjakove ruže:

Anja Alavanja Viljevac u besprijekornom stajlingu zbog kojeg ćete poželjeti ove jeseni nositi bijelo odijelo od samta
Frendice rado nose spoj balonera i trenirke: 'Slučajno smo usklađene, trenirke su bile brzinski izbor''

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".