Anja Alavanja izgleda odlično u crvenom od glave do pete!

Crvena boja njezino je tajno oružje!
Vidi originalni članak

Anja Alavanja u posljednje nas vrijeme osvaja svojim stilom - na Instagramu često objavljuje svoje odjevne kombinacije, a priznajemo da izgleda bolje nego ikad do sad! Gledajući njezine outfite, primijetili smo jednu stvar - čini nam se kako Anja Alavanja jednostavno obožava crvenu boju, čak u toj mjeri da je nosi od glave do pete.

Međutim, iako se mnogi pribojavaju takvog outfita, njoj stoji fantastično, osobito u kontrastu s njezinom prekrasnom plavom kosom. 

Ovo nije prvi put da je dodala malo crvene u svoje kombinacije - debeli crveni remen ejdan joj je od dražih modnih dodataka pa ga je kombinirala uz lepršavu haljinu iz Zare, ali i u business looku kad ga je nosila uz sako. 

Također, uklopila ju je i u svoje ljetne stylinge pa je za odlazak na plažu izabrala jednodijelni crveni badić koji joj stoji kao saliven! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".