Anita i Lily najslađi su prizor koji ćete danas vidjeti: 'Lily se sama oblači, ima svoj stil i voli modu'

Goran Čižmešija fotografirao je Anitu i Lily, predivne mamu i kćer koje na špici nisu mogle proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Jedan od najdivnijih prizora sa zagrebačke špice svakako su fotografije mame i kćeri, a Anita Dujić i kćer Lily to su svakako potvrdile. Prekrasan modni duo rado je pozirao našem Goranu Čižmešiji, a pritom je i Anita ispričala nešto više o njihovom odijevanju.

– Lijepo je vrijeme, htjela sam odjenuti nešto udobno i casual za šetnju i ručak. Ljeti najviše volim bijelu. Natikače sam odabrala jer je napokon dovoljno toplo da ih mogu nositi i jako su mi udobne. Visoke pete nosim samo u posebnim prigodama, preko dana ne. Lily se sama oblači, ima svoj stil, voli modu – otkrila nam je dizajnerica nakita.

Malena je Lily za šetnju odabrala traper suknju koju je nosila sa sandalicama, crnom majicom s perlama i rajfom, dok se Anita odlučila za bijelom od glave do pete. Takvim je odabirom pokazala da ljeto i topli dani nisu uvijek rezervirani za šarene boje, već i vječna bijela izgleda jednako dobro.

Jednostavnu bijelu majicu kombinirala je s bijelim trapericama, a stajling upotpunila praktičnim maslinastim sandalama o kojima je mišljenje podijeljeno, no trendseterice ih obožavaju. Popularizirali su ih brendovi poput Chanela i Prade, a sad ih možemo pronaći u gotovo svim kolekcijama high street dućana.

Za ovaj model traperica kažu da pristaju svakom obliku tijela, a hit je već nekoliko sezona
Iznenađujuće studije opovrgnule ono u što vjeruje većina žena: ‘Simptomi su različiti, no većina ih ima smetnje’
Raw Bag torbe nastaju po 'zero-waste' načelima, a proizvode se i od ostataka iz pivske industrije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".