Anita Dujić u cvijetnoj rapsodiji ELFS-a

Modni dvojac Elfs pripremio je romantičnu kampanju za hvaljenu kolekciju koju su predstavili na ovosezonskom Bipa fashion.hr-u pod pokroviteljstvom Perwolla...
Vidi originalni članak

U ulozi modela u ovoj sjajnoj kampanji pojavljuje se predivna Anita Dujić koja je je utjelovila nepopravljivu romantičarku u viziji fotografa Danijela Galića.

“Inspiraciju za snimanje kampanje pronašli smo u rascvjetalom proljeću , a trešnjin cvijet je poslužio kao savršena kulisa za našu kolekciju koja obiluje akvarelno cvijetnim printom u pastelnim bojama, čak je zapuhao i lahor istaknuvši tako svu raskoš lepršavih haljina.”ističu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".