Anita Dujić nosi dizajnersku torbicu na kojoj bi joj mnoge dame pozavidjele

Torbica vrijedna 14 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Šveđani smatraju da se ljepota stvara u trenutku kad se osjećate "baš kako treba" – pouzdano, autentično i uravnoteženo. Jedan od legendarnih kozmetičkih brendova kraljevine na sjeveru Europe, Barnängen, iz rodnog Stockholma stigao je u Hrvatsku i na šarmantnom brunchu nadahnutom švedskim stilom življenja okupio brojne poznate obožavateljice kvalitetne kozmetike i njege, među kojima je bila i Anita Dujić.

Lijepa je Anita odabrala casual kombinaciju sastavljenu od kožnih hlača, džempera i tenisica, no ono što nam je posebno zapelo za oko njezina je torba. 

Riječ je o dizajnerskoj torbi s Gucci potpisom, odnosno modelu Dionysus GG Supreme koji se prodaje za više od 14 tisuća kuna. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".