Animirani model kao zaštitno lice Louis Vuittona?

Sudeći prema Instagram profilu Nicolas Ghesquièra novo lice Louis Vuittona je animirani lik iz igrice Final Fantasy...
Vidi originalni članak

Nicolas Ghesquière poziciju kreativnog direktora Louis Vuittona preuzeo je 2013 godine i do sada nije previše eksperimentirao no čini se kako se u 2016. odlučio za veliki zaokret. Tako je glavno lice LV proljetne kampanje animirana manekenka poznata kao lik iz igrice Final Fantasy. Za ovu kampanju imena Serie 4 brend je surađivao s poznatim Tetsuya Normurom koji je u svojoj bogatoj karijeri osmislio, dizajnirao i animirao neke od najpoznatijih video igrica današnjice.

Ovaj potez uzburkao je modne krugove neki su ovim hrabrim potezom oduševljeni dok ga ostali smatraju u potpunosti apsurdnim. Jedni smatraju kako je ovo korak bliže potpunoj digitalizaciji čak i modne industrije dok se drugi pitaju koliko su Louis Vuitton fanovim istovremeno i strastveni ljubitelji video igrice Final Fantasy. U svakom slučaju,Nicolas Ghesquière postigao je to da se zadnjih dana o ovoj kampanji ne prestaje pričati!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".