Angelina Jolie utjelovila glamur starog Hollywooda na svjetskoj premijeri filma 'Maria' u Veneciji

Ovaj glamurozni komplet u boji pijeska bio je treća odjevna kombinacija Angeline Jolie tog dana
Vidi originalni članak

Angelina Jolie bila je prava slika starog Hollywooda dok je na 81. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji hodala crvenim tepihom na svjetskoj premijeri svog filma "Maria". Glumica i redateljica zasjala je u veličanstvenoj drapiranoj bež haljini, posebno kreiranoj za nju od strane dizajnerice Tamare Ralph. Haljina je elegantno obavijala njeno tijelo i padala u prozračni šlep od šifona, dodajući notu eterične gracioznosti njenom izgledu.

Kako bi dodatno naglasila monokromatski efekt, Jolie je preko haljine nosila omot od umjetnog krzna nježno smeđe boje, koji je savršeno usklađen sa skulpturalnim zlatnim brošem u obliku cvijeta. Glumica je nastavila sa zlatnim detaljima, noseći pletenu zlatnu narukvicu i prsten koji se slagao, uz nekoliko malih zlatnih i dijamantnih naušnica koje su dodale suptilni sjaj. Za završni dojam bezvremenske holivudske glamuroznosti, Jolie je odabrala hrabro crvene usne i odgovarajuću sjajnu crvenu manikuru, dok su joj oči bile naglašene tamnim smokey eye lookom. Njena ravna kosa bila je spuštena s razdjeljkom sa strane, za dodatnu dozu sofisticiranosti.

Ovaj glamurozni komplet u boji pijeska bio je treća odjevna kombinacija Angeline Jolie tog dana. Prije toga, zvijezda "Maleficenta" pojavila se na događanjima za svoj film u dvije različite Saint Laurent haljine. Prva kombinacija bila je lepršava smeđa maksi haljina s dubokim dekolteom, koju je Jolie upotpunila smeđim smokey eye lookom, dok je druga kombinacija bila klasična mala crna haljina bez rukava, koju je podigla Cartierovim leopard brošem.

"Maria", film u režiji Pabla Larraína, biografska je drama o životu pokojne operne pjevačice Marije Callas. Angelina Jolie utjelovljuje slavnu divu, a u filmu se pojavljuje i njezin stvarni glas za pjevanje, dok se u drugim dijelovima koriste izvorne snimke Callasina glasa.

Jolie je ovim filmskim i modnim izborima pokazala kako uspješno balansira svoju ulogu filmske zvijezde i ozbiljne umjetnice, dok je crveni tepih Venecije još jednom potvrdio njezin status jedne od najstiliziranijih žena današnjice.

Mama i kći potvrdile da je dobar stil nasljedan: U genijalnim ljetnim kombinacijama osvojile su nas na prvu!
Monica Bellucci zasjala je u Vivienne Westwood korzet-haljini na Venecijanskom filmskom festivalu
Jenna Ortega zablistala u crvenoj haljini na premijeri filma Beetlejuice Beetlejuice u Veneciji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".