Angelina Jolie redefinira eleganciju na crvenom tepihu: Zanimljiva stilska igra u odijelu Dolce & Gabbane

Jolie je već poznata po tome da se ne boji modnih rizika i igranja s muškim krojevima.
Vidi originalni članak

Kad pomislimo na trodijelno odijelo, slike Johna Travolte, s podignutim disko prstom na plakatu Groznice subotnje večeri, često se same nameću. No, nakon svog pojavljivanja na crvenom tepihu Londonskog filmskog festivala, Angelina Jolie bi mogla biti ozbiljna konkurencija Travolti, unoseći novu dozu sofisticiranosti u ovaj klasični look.

Jolie je prisustvovala premijeri filma Maria u kojem glumi legendarnu opernu divu Mariju Callas, a redatelj Pablo Larraín ju je doveo u središte pažnje. No, dok bi mnogi očekivali da će Jolie odati počast starohollywoodskom glamuru, koji je bio zaštitni znak Callas, glumica je učinila potpuni zaokret. Umjesto toga, odabrala je muževni kroj Dolce & Gabbane, u kojem je blistala na crvenom tepihu, ponovno potvrđujući svoj status modne ikone.

Kombinacija trodijelnog crnog odijela činila je srce njezina stajlinga: crni blejzer preko prsluka djelomično je otkrio njezinu tetovažu lastavice na prsnoj kosti, kao i blagi pogled na donji dio prsluka, koji je usklađivao njezinu elegantnu figuru. Jolie je izgled dodatno naglasila crnim, uskim hlačama koje su se savršeno stopile s čizmama na petu i četvrtastim vrhom, donoseći drsku, ali izuzetno profinjenu estetiku.

Iako je Callas bila poznata po svojoj ljubavi prema ženstvenim haljinama i glamuroznim kombinacijama, Jolie je odabrala potpuno suprotan, muževni pristup. Međutim, kako bi izgledu dala dašak ženstvenosti, odlučila se za velike zlatne naušnice Buccellati, koje su bile prava kombinacija elegancije i raskoši. Ove upečatljive naušnice, s dijamantnim privjescima i raskošnim gravurama, savršeno su se uklopile u minimalističku cjelinu i dodale sofisticiranu notu njezinom stajlingu.

Jolie je već poznata po tome da se ne boji modnih rizika i igranja s muškim krojevima. U svibnju, zajedno sa svojom 15-godišnjom kćeri Vivienne, prisustvovala je premijeri mjuzikla Reefer Madness odjevena u majicu s optičkom iluzijom kravate, kombiniranu s blejzerom naglašenih ramena i širokim hlačama koje su padale do poda.

Angelina Jolie s lakoćom balansira između svoje senzualne i buntovne strane, redefinirajući modne norme. Bez obzira na to hoće li se odlučiti za muški ili ženstveni stil, jedno je sigurno - sve što nosi, nosi s neosporivim samopouzdanjem i stilom.

Zendaya zablistala u zlatnoj vintage haljini s kojom je odala počast legendarnoj Cher
Lijepa studentica nosi jaknu koja je hit svake jeseni, a sjajno ju spaja uz trendi komade
Genijalan minimalistički stajling: 'Ove traperice su mamine, starije su od mene, a ja imam 20 godina'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".