Angelina Jolie na premijeri drugog nastavka filma Maleficent zablistala je u predivnoj vilinskoj haljini

Gospodarica zla u stvarnom životu kao dobra vila
Vidi originalni članak

Sinoć je održana londonska premijera drugog nastavka Disneyjevog filma Maleficent u kojem vodeću ulogu ima Angelina Jolie utjelovljujući Gospodaricu zla. Za razliku od tamnih raskošnih haljina koje nosi u filmu, Angelina se na premijeri filma pojavila u stvarno vilinskom izdanju. 

Odjenula je očaravajuću bijelu haljinu protkanu srebrnim nitima s istaknutim ramenima i tilastim plaštem koji šljokičastim detaljima prati haljinu. Ovu blistavu kreaciju potpisuje Ralph & Russo Couture čije haljine redovito mame poglede na crvenom tepihu. 

Angelina se pojavila u pratnji svoje djece koja su u tamnim odjevnim kombinacijama izvrsno uravnotežili raskošnu bijelu haljinu svoje majke.

U izdanju princeze pojavila se i Elle Faning koja u filmu utjelovljuje Auroru. 

Angelina Jolie poznata je kao jedna od glumica s nepogrešivim izborom haljina na crvenom tepihu, a na svjetskoj se premijeri filma 1. listopada pojavila u tamnome izdanju dosljedna svojoj filmskoj ulozi. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".