Andrej Kramarić napokon na Instagramu objavio fotografiju s djevojkom

Tajanstvena Mia i nije više tako tajanstvena
Vidi originalni članak

Nakon Svjetskog u nogometu Andrej Kramarić došao na odmor u Dubrovnik fotoreporteri snimili su ga u društvu zgodne djevojke, a kasnije smo doznali da se radi o studentici Miji Ćurković s kojom je od prošlog ljeta.

Sada on i Mia ljetuju na Mikonosu, a nedavno je tamo bio i njegov suigrač Duje Ćaleta Car sa svojom djevojkom Adrianom. Andrej je ispod fotografije napisao samo "Hellooo :)". Na fotografiji smo odmah primijetili njen predivan osmijeh, a čini se da se par jako lijepo provodi. 

Naravno, nije moglo proći bez tužnih slomljenih obožavateljica, koje su ispod fotografije komentirale kako nemaju sreće jer je Andrej zauzet. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".