Anđelice zapalile Pariz

Održana jedna od najraskošnijih revija!
Vidi originalni članak

Sinoć je napokon u Parizu u Grand Palaisu održana jedna od naiščekivanijih revija godine, ona Victoria's Secret donjeg rublja. Budući da se inače održava u SAD-u, ovo je drugi put da se održala u Europi, nakon Londona prije dvije godine.

Iako brend ne pripada samom vrhu mode, riječ je o jednoj od najraskošnijih revija u modnoj industriji. Sve je vrvilo od šljokica, perja, krila i Swarowski kristala, publiku su zabavljali Lady Gaga, Bruno Mars i The Weeknd, a reviju su, između ostalih, nosile već "standardne" Alessandra Ambrosio i Adriana Lima, ali i "anđelice" koje svoju popularnost mogu zahvaliti Instagramu - Kendall Jenner, Bella Hadid i Gigi Hadid.

Mnogi time nisu oduševljeni, no ne može se prešutiti činjenica da su bile neke od zvijezde večeri. Počast nošenja skupocjenog Fantasy Bra pripala je Jasmine Tookes. Njegova se vrijednost procjenjuje na nekoliko milijuna dolara, a ove ga je godine potpisao Eddie Borgo.

Revija je pokrenula i neke tračeve - pretpostavlja se da je Irina Shayk mudro osmišljenim outfitima na skupocjenoj pisti skrivala svoj trudnički trbuščić. Procijenite sami!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".