Anđelica dizajnira za Juicy Couture

Zanimljive vijesti stižu od brenda Juicy Couture. Kao da njihova odjeća već nije dovoljno ženstvena ovog puta kolekciju će za njih kreirati anđelica Behati Prinsloo. Jedva čekamo kako ona vidi Juicy Couture djevojku...
Vidi originalni članak

Sljedeće proljeće svi koji to žele moći će se odjenuti kao popularna Victoria Secret anđelica Behati Prinsloo. Behati je poznata po svom opuštenom, rock&roll stilu pa jedva čekamo vidjeti kako će svoj jedinstveni stil spojiti s uvijek prepoznatljivim Juicy Couture stilom. Vjerujemo kako ni ovoga puta, pliša neće nedostajati. U kolekciji možete očekivati sve od trendi majica s printom, dječačkih bermuda, opuštenih bomber jakni, popularnih sunčanih naočala s reflektirajućim staklima sve do posebno ručno rađenog trapera inspiriranog upravo s Behati njenom ljubavi prema jeansu. 

Manekenka je izjavila kako su je inspirirale 70-te godine i opuštena kultura, rolanja, skateboarda i sličnog. Ne sumnjamo kako će kolekcija koja će svjetlo dana ugledati 15.travnja 2016. biti prava poslastica za sve one koje vole prije svega udobnu odjeću no u isto vrijeme žele izgledati moderno.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".