Analiza stila: Sarah Jessica Parker

Krši sva modna pravila, a i dalje izgleda odlično!
Vidi originalni članak

Sarah Jessica Parker glumica je koja je najveću popularnost stekla zahvaljujuću liku Carrie Bradshaw u seriji "Seks i grad". Prva vidljiva poveznica između glumice i lika iz serije svakako je ljubav prema modi - obje njeguju neobičan stil u kojem kombiniraju na prvu nespojive komade, a nerijetko postavljaju i trendove. 

Njezin se stil može opisati pridjevima: eklektičan, hrabar i definitivno - primjetan! Najčešće je možemo vidjeti u haljinama midi dužine s kojima kombinira neobične cipele i sandale, a ne ustručava se posegnuti niti za zanimljivim komadima nakita. Klasična modna pravila za nju ne vrijede pa će spojiti nekoliko printeva, nositi sandale s čarapama ili odjenuti metalik od glave do pete.

Ipak, u cijeloj je toj modnoj igri iznimno ženstvena. Za crveni će tepih uvijek odabrati upečatljivu haljinu sa zanimljivim modnik dodatkom, dok će za druženje s obitelji i opuštene situacije posegnuti za trapericama i jednostavnom majicom. Kao i Carrie Bradshaw, njezina velika strast su cipele, a to je dokazala i svojom vlastitom linijom obuće. 

Osim ljubavi prema cipelama, jedan od njezinih zaštitnih znakova je i dugačka smeđe-plava kosa s laganim uvojcima koja uvijek izgleda fantastično, a sa smokey eyesom, kojeg najčešće nosi, Sarah uvijek izgleda besprijekorno! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".