Analiza stila: Rihanna

Jedno je sigurno: uvijek nas iznenadi odabirom!
Vidi originalni članak

Rihanna je jedna od onih zvijezda na čije odjevne kombinacije nitko ne ostaje ravnodušan. Modnim izborima voli šokirati publiku pa rijetko koja kombinacija prođe bez komentara modne struke. Međutim, bez obzira na sva iznenađenja koja priređuje, redovito se nalazi na listama najbolje odjevenih žena svijeta, a i modna Biblija, Vogue, stavio ju je na šesto mjesto najbolje odjevenih.

U Rihanninom se stilu spajaju ženstvenost, romantika, rock elementi i sportski stil, a sve to nosi s velikom dozom hrabrosti te joj upravo ona omogućuje da izgleda besprijekorno svaki put, iako nosi nešto što većini nas ne bi bilo "ni na kraju pameti". 

Rihanna se ne boji igre kontrasta. Odlično spaja različite boje, teksture i uzorke, a njezin je ormar pravi rudnik blaga iz kojeg nepogrešivo vadi i spaja vintage komade od trapera, trendi lateks čizme, sportske hlače, bisere i zlatne naušnice

Ne ustručava se na crvenom tepihu pojaviti u tenisicama, niti u nekoj casual situaciji izvući čizme s najvišom potpeticom i istaknuti svoje dugačke noge. Također, kao što voli eksperimentirati s odjećom, nisu joj strani ni eksperimenti s kosom pa vrlo često mijenja frizure.

Međutim, ono što nam se uvijek čini decentno, koliko može biti u pjevačicinom slučaju, jest njezina šminka. Najčešće je riječ o nijansama bež i smeđe, maskari i ružu koji naglašava punoću usana. Naglasak voli staviti na modne dodatke pa su njezini prsti ukrašeni brojnim prstenjem, a tek je rijetko vidimo bez upečatljive manikure.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".