Analiza stila: Olivia Palermo

Uvijek na modnom tronu!
Vidi originalni članak

Ukoliko vam netko kaže da izdvojite jednu osobu besprijekornog stila, utoliko smo sigurni da će među tri prve osobe koja vam padne na pamet zasigurno biti Olivia Palermo. Redovito se nalazi na popisu najbolje odjevenih žena svijeta, a mnoge dame je vole iz razloga što fantastično spaja skupe dizajnerske brendove s high street komadima lako dostupnim svima.  

Kod Olivie zasigurno ne vrijedi pravilo "manje je više" jer je apsolutna kraljica spajanja uzoraka, printova, tkanina i boja. Vrlo često nosi trendove i prije nego što su oni proglašeni takvima pa je ne nosi bez razloga titulu "trendseterice"

Iako se bavi odnosima s javnošću, postala je poželjna gošća na svim tjednima moda gdje na svakoj reviji sjedi u prvom redu, rame uz rame s brojnim utjecajnim osobama iz modnog života. Rijetko je možemo vidjeti u nekim opuštenim izdanjima, već je uvijek sređena od glave do pete, a svaki detalj koji doda kombinaciji pomno je odabran. 

Upravo su modni detalji ključni u svakoj njezinoj kombinaciji jer ih podižu na novu "razinu" i pokazuju kako je uistinu malo potrebno da bi se izgledalo drugačije od ostalih. Olivia najčešće bira narukvice, lančiće i neobično remenje.  

Zna da su kvalitetne cipele itekako važna stavka svake odjevne kombinacije pa češće bira klasične modele, nego one statement pa naglasak uvijek bude na haljinama, hlačama i bluzama.   

Razlog zbog koje je vole žene diljem svijeta je taj što, usprkos svom bogatstvu, rado zaviri u high street trgovine pa je nerijetko možemo vidjeti u odjevnim komadima s potpisom Zare, H&M-a ili Top Shop-a. Nije potrebno napominjati da se, nakon njezine pojave, rasprodaju rekordnom brzinom.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".