Analiza stila: Natalie Portman

Eleganciju Jackie Kennedy bez problema je prenijela na filmsko platno!
Vidi originalni članak

Elegantna, ženstvena, glamurozna i jednostavna. S ovih nekoliko riječi najjednostavnije je opisati Natalie Portman. Gdje god se pojavila unosi notu klasike, a svjetski trendovi za nju ne vrijede jer uvijek ostaje vjerna svom bezvremenskom stilu.

Trenutno je možemo gledati u filmu Jackie gdje je utjelovila bivšu prvu damu, Jackie Kennedy. Vjerujemo da bi rijetko tko bolje nosio tu ulogu, s obzirom na dozu elegancije i glamura u stilu koji ih vežu. 

Pri samo jednom pogledu na njezinu garderobu može se zaključiti da joj je crna jedna od omiljenih boja. Što se tiče krojeva, preferira one stroge, a upravo zbog njih uvijek izgleda elegantno. Bez obzira na visoki stupanj trudnoće, na crvenom se tepihu pojavljuje u raskošnim toaletama njegujući izvrstan trudnički stil. 

Njezina je nit vodilja jednostavnost pa su haljine ukrašene decentnim šljokicama i perlicama, jednostavnim printevima, a tek se ponekad pojavi u lepršavim haljinama, raskošnim volanima i jarkim bojama. To je stilsko osvježenje kojim dokazuje da izvrsno nosi i ono što se nalazi izvan njezine zone komfora

U njezinom rječniku ne postoji riječ "napadno". Kao i u odijevanju, i kod šminkanja pazi da uvijek izgleda prirodno, jednostavno i svježe. Preferira neutralne tonove u kojima mnogo češće naglašava usne, nego oči, i to laganim bojom mesa, bež ili crvenim ružem. Cjelokupan stil prati i frizura koja je ili raspuštena ili skupljena u elegantnu pundžu. Pravi je primjer kako klasika može biti zanimljiva!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".