Analiza stila: Monica Bellucci

Žena od koje svi možemo učiti!
Vidi originalni članak

 Talijanska diva Monica Bellucci jedna je od onih žena kojoj se ne prestajemo diviti, unatoč njezinim godinama. Bilo da je riječ o besprijekornom izgledu ili odličnom modnom stilu, ova atraktivna glumica i bivša manekenka plijeni poglede i dobiva komplimente gdje god se pojavi. Ponosno pokazuje svoje obline, a njezin stil slavi ženstvenost, eleganciju i zavodljivost

Monicina garderoba puna je haljina koje prate liniju tijela, a itekako laskaju njezinoj figuri. Što se tiče boja, Monica ne eksperimentira, već je gotovo uvijek vjerna tamnim bojama, najčešće crnoj, tamno plavoj ili bordo. 

Ipak, ponekad iznenadi pa se pojavi u ženstvenom odijelu ili midi suknji visokog struka. Ni s frizurama i šminkom ne voli mnogo eksperimentirati. Vrlo dobro zna što joj pristaje, a to je blagi smokey eyes i raspuštena kosa, tek ponekad nakovrčana u lagane kovrče. 

Međutim, vjerojatno glavni zaštitni znak svakako je nakit koji nosi. Monica vrlo dobro zna koji su ženini najbolji prijatelji pa na njoj često možemo vidjeti dijamantni nakit. Time pokazuje da su neki komadi uistinu vječni i da klasika može jako dobro funkcionirati. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".