Analiza stila: Miroslava Duma

Ruskinja za čijim stilom luduje cijeli svijet
Vidi originalni članak

Miroslava Duma, osnivačica međunarodnog portala Buro 24/7 jedna je od žena čiji poslovni uspjeh uistinu fascinira, no ono što nikome ne može proći neopaženo je njezin stil. Teško ga je opisati jednom riječju, budući da se ponekad pojavljuje u trapericama i majici s printom, a drugi dan u skupocjenom dizajnerskom kompletu pa ga je najbolje opisati kao eklektičan. 

Sa svojih 150 cm visine najbolji je primjer da to ne treba biti prepreka kako biste bili chic. Sklona je dugačkim kaputima, sakoima i balonerima, predimenzioniranim komadima i obućom s visokom potpeticom. Sjajno kombinira dizajnerske i high street komade, a vrsna je i u miješanju različitih stilova. 

Uvijek je jednostavno našminkana te naglašava svoj prirodan izgled. Rijetko ćemo je vidjeti s teškom šminkom ili ruževima u boji, već se najčešće radi o nude nijansama. 

Poneki joj zamjeraju da se oblači "predizajnerski", međutim to joj se ne može zamjeriti jer postavlja svoje vlastite trendove, ne slijedeći ih zagriženo. Vlada svim detaljima i kombinaciji uvijek doda svoj osobni potpis pa nije ni čudo što je na vrhu najbolje odjevenih fashionistica. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".