Analiza stila: Meghan Markle

Oduševila nas je odjevnim kombinacijama u hit seriji "Suits", a ne zaostaju ni one u stvarnom životu!
Vidi originalni članak

Meghan Markle, osim svojim glumačkim sposobnostima, javnost je osvojila i odjevnim kombinacijama kao Rachel Zane u seriji "Suits". Međutim, i u stvarnom životu Meghan itekako ima stila te na svim društvenim događanjima oduševljava svojim jednostavnim, no iznimno upečatljivim outfitima. 

Građena je na način da joj pristaje što god odjene, a najčešće je možemo vidjeti u ženstvenim i elegantnim kombinacijama - haljine variraju od onih ultra kratkih do dugačkih, a sa svakom pokazuje sklad koji vlada u njezinom ormaru. 

Voli stroge krojeve i bogate materijale, a tu ozbiljnost uvijek razbije nekim zanimljivim detaljem - neobičnom torbicom, interesantnim cipelama ili ružem u crvenoj boji kojeg rijetko nosi, a izvrsno joj pristaje. Zna da je osmijeh najljepši modni dodatak pa nas, osim odjevnim kombinacijama, inspirira i svojom beauty rutinom u kojoj njeguje jednostavan i prozračan make up. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".