Analiza stila: Megan Fox

Poznata je po dugačkoj crnoj kosi i plavim prodornim očima, a njezini outfiti često ostavljaju bez daha.
Vidi originalni članak

 Iako je zbog karijere otišla pod nož, Megan Fox i dalje smatramo jednom od najljepših žena na svijetu. I dok je muškarci vole zbog njezinog seksepilnog izgleda, žene očarava svojim elegantnim, ali vrlo zavodljivim kombinacijama. 

 Zaštitni su joj znak duga crna kosa i plave oči, a na gotovo svim događanjima vezanima za crveni tepih pojavljuje se u uskim haljinama koje naglašavaju njezinu vitku figuru. 

 Često kombinira glamurozne casual komade pa je možemo vidjeti u jednostavnim crnim hlačama ili basic majici uparenima s cipelama na (vrlo) visoku petu. 

 Što se tiče šminke, često je možemo vidjeti s crvenim ružem, natural make up-om, a voli i lagani smoke eyesIako su iza nje tri trudnoće, moramo priznati da i dalje izgleda spektaktulano

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".