Analiza stila: Kim Kardashian

Svakom svojom pojavom privlači pozornost
Vidi originalni članak

Iako stil Kim Kardashian nije nešto što bismo rado kopirale, koliko postoje osobe koje se zgražaju nad njim, toliko ima i onih kojima je uzor pa je njezin utjecaj u modnom svijetu neosporan. Sagradila je prepoznatljiv stil koji se sastoji od uskih haljina, prozirnih materijala, izazovnih proreza i općenito odjeće koja bi vjerojatno bila primjerenija nekoj drugoj figuri. 

Gledajući njezine kombinacije u retrospektivi, čini nam se da se sve uvijek vrti oko istih odjevnih komada - uske suknje i topovi, prozirne haljine, poderane traperice, vrtoglavo visoke štikle, lateks i koža te donje rublje koje nerijetko proviruje ispod odjeće. Kim je očito našla outfite u kojima se osjeća ugodno pa neprestano varira između tih nekoliko kombinacija. 

Iako se o ukusima ne raspravlja, povremeni nedostatak istog nastoji nadoknaditi nošenjem dizajnerskih imena pa je nerijetko možemo vidjeti u Balmainu, Stelli McCartney, Hermesu, Givenchyju i Lanvinu, a skupe brendove katkad kombinira s komadima iz high street trgovina

Kim se ne ustručava u prvi plan staviti grudi ili naglasiti stražnjicu pa se njene kombinacije nerijetko opisuju kao vulgarne ili neukusne te na granici kiča, a obline najradije pokazuje u uskim haljinama dužine ispod koljena. 

Međutim, očito je pojedini ne zovu ikonom stila bez razloga pa se katkad pojavi u kombinacijama koje su primjene njezinoj građi, a dugačka haljina boje šampanjca u kombinaciji sa zlatnim sandalama na vezanje prava su potvrda toga. Iako je imala mnogobrojne izlete s frizurom, definitivno joj najbolje pristaje kosa do ramena te klasičan smokey eyes. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".