Analiza stila: Kendall Jenner

Stil koji svi žele kopirati!
Vidi originalni članak

Popularnost je stekla zahvaljujući starijim sestrama Kardashian, međutim  ubrzo se nametnula kao jedan od najtraženijih top modela na svijetu. Idealna figura, duge noge, lijepo lice - Kendall ima formulu za uspjeh, a, osim na tome, žene diljem svijeta zavide joj i na garderobi.  

Njezin ormar spoj je mladenačkih komada koji se mogu pronaći u high street trgovinama i odjeće s dizajnerskim potpisom. U prvi plan najčešće stavlja svoje duge noge, nerijetko birajući upravo dugačke haljine s visokim prorezima. 

Bilo da se radi o privatnim ili poslovnim događanjima, najčešće bira visoke potpetice, no za casual događanja možemo je vidjeti u jednostavnijim komadima poput traperica i majica zanimljivih natpisa.  Upravo je zbog odličnog balansiranja između visoke mode i one dostupne svima postala uzor i inspiracija koju mnoge djevojke žele kopirati. 

Zaštitni su joj znakovi duga smeđa kosa i kestenjaste oči koje nerijetko naglasi jačim make up-om, a jedan od najboljih beauty saveznika joj je i nude ruž bez kojeg je rijetko možemo vidjeti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".