Analiza stila: Kate Middleton

Stil koji je zaslužio da se po njemu zove modni fenomen
Vidi originalni članak

Vjerojatno ne postoji dama čiji je stil seciraniji i hvaljeniji od onog Kate Middleton. Na svakom koraku mora paziti što će odjenuti - istovremeno mora zadovoljiti zahtjeve dvora, ali i "utažiti" svoju ljubav prema modi. A o tome da Kate uistinu voli modu i da zna što je dobar stil govori i činjenica da postoji "Kate efekt". Riječ je o tome da djevojke momentalno razgrabe svaki komad koji vojvotkinja prošeće. 

Njezin bi se stil mogao nazvati klasičnim, međutim u tu klasiku uspješnu ubacuje sve trendove, rado noseći potpise svjetskih brendova poput Alexandra McQueena i Oscara de la Rente, a u posljednje vrijeme i Chanela. Najčešće je riječ o damskim haljinama i zanimljivim kompletima, a oni su nerijetko "prošarani" interesantnim uzorcima. 

Upravo su neobični uzorci, ali i jarke boje te zanimljivi, ali decentni modni detalji ono čime Kate nadomješta strogi dress code koji vrijedi za kraljevsku obitelj. U opuštenim situacijama i obiteljskim druženjima, ne libi se posegnuti za omiljenim trapericama i džemperom, a ono zbog čega je publika još voli je činjenica što je baš ta odjeća bila s potpisom pristupačnih high street trgovina poput Zare ili Gap-a. 

Osim na prekrasnom ormaru, mnoge joj žene pozitivno zavide i na njezinoj frizuri. Smeđa, dugačka kosa uvijek izgleda njegovano, a uvojci poput njezinih ono je o čemu dame maštaju kad sjednu na frizerski stolac.  Make up je umjeren, decentan i jednostavan - nema mjesta za jarke i naglašene boje, već bira neutralne tonove i ruž boje mesa. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".