Analiza stila: Jessica Alba

Otkrijte kako biti poput Jessice Albe, ležerni, a cool.
Vidi originalni članak

Bilo da je riječ o eklskuzivnim događanjima ili ležernom druženju s obitelji, Jessica Alba uistinu zna kako biti primijećena. Ova tridesetpetogodišnja glumica i majka majka dviju djevojčica uvijek izgleda besprijekorno, a mnogi je smještaju i na listu najbolje odjevenih žena svijeta. Potpuno s razlogom jer, iako prati trendove, uvijek ostaje vjerna svojem modnom izričaju. 

Njezin se stil najbolje opisuje riječima "opuštena elegancija", a dodatno ga naglašava i zaokružuje svojim odvažnim stavom. Ne ustručava se poigravati s bojama i krojevima, a zbog vitke linije može odjenuti gotovo što god poželi. 

U svakodnevnim situacijama bira traperice uparene sa zanimljivom majicom te neizostavne tenisice kako bi obavljanje obveza bilo što udobnije. Kroz njezine stylinge vidi se da je ljubiteljica "pomaknute" klasike, a svemu i dalje daje jednu mladenačku notu. 

Kada je riječ o crvenom tepihu, s jednakom dozom stila nosi svečane i raskošne haljine. Glumica ne bira pa se u njezinom ormaru mogu pronaći toalete, haljine ispod koljena, ali i one potpuno kratke u kojima odvažno pokazuje noge. Ipak, vidljivo je da nije ljubiteljica oskudnih "krpica" pa u kritikama o njezinom oblačenju nikad nećemo pročitati pridjev "neukusno". 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".